Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@04:24:30 GMT

زکام غیرآلرژیک چگونه درمان می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۰۶۶۳

زکام غیرآلرژیک چگونه درمان می‌شود؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  زکام غیرآلرژیک بیماری است که شامل عطسه‌های مزمن و آبریزش بینی بدون علت ظاهری است. این بیماری شباهت زیادی به موارد مشابهی همچون تب یونجه دارد.

علت زکام چیست؟

زکام می‌تواند هم بر کودکان و هم بزرگسالان تأثیر بگذارد، ولی بیشتر شیوع این بیماری پس از سن ۲۰ سالگی رواج دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محرک‌های این بیماری می‌تواند عوامل مختلفی همچون رایحه‌ای خاص، تغییرات آب و هوا، برخی از داروها، غذا‌ها و یا شرایط وخیم در سلامت افراد باشد.

زکام چه علائمی دارد؟

اگر شما به زکام غیرآلرژیک مبتلا هستید احتمالاً نشانه‌های آن دائمی است و هر سال تکرار می‌شوند. برخی از این علائم عبارتند از: گرفتگی بینی، آبریزش بینی، عطسه، خلط گلو و سرفه.

بعضاً پزشکان برای تشخیص غیرآلرژیک بودن این بیماری آزمایش‌هایی همچون آزمایش خون و یا پوست را تجویز می‌کنند.

زکام را چگونه درمان کنیم؟

در صورتی‌که زکام شما آزاردهنده نباشد درمان‌های خانگی کفایت می‌کند، در غیر این‌صورت پزشکان برای درمان دارو‌هایی همچون شستشوی بینی با محلول‌های نمکی (سالین)، اسپری کورتیکواستروئید (در صورتی‌که دارو‌های ضد آبریزش همچون آنتی هیستامین مؤثر نباشد از این دارو استفاده می‌شود) و اسپری بینی آنتی هیستامین را تجویز می‌کنند.

به جز دارو‌هایی که معمولاً توسط پزشکان تجویز می‌شود انجام اقداماتی خود می‌تواند نسبت به پیشگیری از این بیماری مؤثر باشد که برخی از این موارد عبارتند از: شستن بینی با محلول آب و نمک، مرطوب نگه‌داشتن محیط اطراف، حمام آب گرم، نوشیدن فراوان مایعات از جمله آب، آب میوه و نوشیدنی‌های بدون کافئین.

منبع: آنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)

عصر ایران - در حالی که آنتی‌بیوتیک‌ها اغلب برای درمان عفونت‌های سینوسی تجویز می‌شوند، روش‌های طبیعی متعددی نیز برای تسکین علائم و تسریع روند بهبودی وجود دارد. در این مطلب، به بررسی برخی از موثرترین درمان‌های طبیعی برای سینوزیت می‌پردازیم.

موارد ذکر شده در این مطلب جایگزین مشاوره پزشکی نیستند. اگر علائم سینوزیت شما شدید یا مداوم است، حتما به پزشک مراجعه کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درباره «سینوزیت» چه می‌دانید؟ (+اینفوگرافی)

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)