Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@21:28:22 GMT

دلایل آبریزش بینی

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۰۴۱۰

یکی از بیماری‌ها و حساسیت‌هایی که ممکن است شما را در طول روز کلافه و ناراحت کند، حساسیت سیسنوس‌ها و آب‌ریزش بینی است. عموما تصور می‌شود دلیل این اتفاق محدود به سرماخوردگی می‌شود اما این یک تصور غلط است. آب‌ریزش بینی دلایل مختلفی دارد که در ادامه به مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم.

۱. عفونت سینوس، نشانه: تب داشتن

اخبار اجتماعی- یکی از رایج‌ترین دلایل آب‌ریزش بینی عفونتیا حساس‌شدن سینوس‌های شماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب که اگر تب دارید و به دلیل خستگی نمی توانید از جایتان بلند شوید، سرفه، خلط یا ترشحات غلیظ زرد یا سبز رنگ دارید ممکن است دچار عفونت سینوسی شده باشید. در این حالت خلط گلو هم ممکن است داشته باشید. برای درمان این نوع حساسیت یکی از بهترین راه‌ها استفاده از آنتی بیوتیک است که حتما باید پزشک آن‌را برای شما تجویز کند، پس به پزشک مراجعه کنید. یکی از درمان‌های خانگی هم استفاده از سرم آب نمک با آب ولرم و شست‌وشو بینی با آن است.

۲. سرماخوردگی، متهم همیشگی

سرماخوردگی هم از جمله شایع‌ترین دلایل آب ریزش بینی است که علایم مشهودی دارد. گرفتگی بدن، گلو درد، عطسه کرد و آب‌ریزش چشم و... علائمی هستند که نشان می‌دهند شما دچار سرماخوردگی شده‌اید و ویروس سرماخوردگی وارد بینی و بدن شما شده. در این حالت بدن وارد فرآیند مقابله با این ویروس می‌شود و یکی از عوارض آن آب‌ریزش بینی است. در نظر داشته باشید که رنگ موکوس سرماخوردگی شفاف است و حالت آن آبکی است و اگر سبز تیره یا زرد رنگ باشد نشان می‌دهد سیسنوس‌ها نیز درگیر عفونت شده اند. درمان سرماخوردگی استراحت و آب‌رسانی به بدن است و البته استفاده از داروهای رایج در سرماخوردگی تحت نظر پزشک است. در این مورد هم شست‌وشوی بینی و دهان با استفاده از سرم آب نمک می‌تواند بسیار موثر باشد.

۳. آلرژی یک متهم فصلی

اگر احساس می‌کنید بدن شما در مقابل حساسیت‌های فصلی واکنش نشان می‌دهد، یک بار برای همیشه با مشورت و نظر یک پزشک با دلایل و راه‌های مقابله با آن آشنا شوید. وقتی شما در معرض مواد محرک قرار می‌گیرید ممکن است بینی شما تحریک شود، خصوصا زمانی که بدن شما نیز به حساسیت‌های فصلی حساس باشد. به طور معمول قرار گرفتن در معرض ماده آلرژن باعث خارش بینی، تورم داخل بینی و عطسه های زیاد و تولید موکوس آبکی زیادی شود.

برای درمان آبریزش بینی بر اثر آلرژی راه‌های مرسومی وجود دارد که یکی از مهم‌ترین آنها آنتی هیستامینها هستند که باعث توقف پاسخ بدن به هیستامین‌ها که عوامل آلرژی زا هستند می شود. اسپری های استروئیدی بینی هم می توانند به کاهش التهاب بینی و کم شدن ترشح موکوس کمک کنند. اگر آلرژی شما به خاطر گرده است سعی کنید از آن ها دوری کنید. فرش ها را زود به زود جارو برقی بکشید چون گرد و خاک زیادی دارند.
دور نگه داشتن حیوانات خانگی از اتاق خواب هم می تواند آلرژن ها را محدود کند. اگر بیش از یک هفته آبریزش بینی داشتید و متوجه غلیظ شدن آن ها یا زرد و سبز رنگ شدنشان شدید به پزشک مراجعه کنید. گاهی اوقات آلرژی می تواند منجر به عفونت سینوس شود.

۴. گریه کردن زیاد و مصرف غذاهای تند

در برخی موارد نیز گریه کردن طولانی باعث می‌شود قطره‌های اشک به دریچه‌های سینوسی شما برود و باعث تحریک آنها شود. در مورد دیگر نیز مصرف غذاهای تند می‌تواند زمینه‌ساز ریزش آب بینی شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: حساسیت عفونت التهاب آلرژی خواب سرما سرماخوردگی عفونت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی

امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفای خود از امامت جمعه این شهر توضیحاتی ارائه داد.

 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام اصغر عسکری گفت: بنده ۱۵ آذر سال ۹۸ به عنوان امام جمعه رفسنجان معرفی شدم و بنا را بر این گذاشتم که سه سال بیشتر نمانم؛ لذا چند ماه قبل از پایان دوره سه‌ساله در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ استعفا دادم.
وی افزود: از طریق روال اداری استعفای خود را به کرمان دادم و کرمان حاضر به ارسال استعفای من به تهران نشد؛ لذا در سمیناری که در تهران برگزار شده بود استعفایم را تقدیم آقای حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور کردم.
او اظهار داشت: همان‌جا جلسه‌ای با هم داشتیم و امر کردند که تا آخر ۱۴۰۱ بمانید.
وی افزود: در پایان سال ۱۴۰۱ گفتند ۱۴۰۲ انتخابات مجلس است بمانید تا انتخابات برگزار شود و باز هم اطاعت کردیم؛ لذا در ابتدای امسال استعفای من مورد پذیرش قرار گرفت.
امام جمعه رفسنجان با بیان این‌که بنده به جز دو دولت بنی‌صدر و مرحوم شهید رجایی با همه دولت‌ها کار کردم، ادامه داد: با دو دولت قبلی و فعلی در رفسنجان کار کردم و هر دو دولت کمال صمیمیت و همراهی را با بنده انجام دادند.
عسکری افزود: دلیل استعفای خود را نوشته‌ام و این است که پاسخ عملی مثبتی به اندیشه متعالی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه‌ای مبنی بر جوان‌گرایی و واگذاری مسئولیت‌ها به جوان‌تر‌ها است.
وی گفت: من سال ۱۳۶۴ از طرف امام راحل (ره) امام جمعه کوهبنان شدم و تاکنون ۳۹ سال امام جمعه بودم.
او توضیح داد: هم در جهاد سازندگی و در آموزش و پرورش کار کرده‌ام؛ مردم چه گناهی کرده اند که فردی که ۴۰ سال کار کرده را تحمل کنند؟ گفتیم جوانی سرحال بیاید؛ یکی از مخاطبان حرف آقاخودمان هستیم.
عسکری ادامه داد: قرار بود قضیه محرمانه بماند و امروز آقای محی‌الدینی در مهریز از مردم این شهر خداحافظی و هفته آینده در رفسنجان معارفه شوند، اما قضیه لو رفت.
او گفت: پس از اصرار و پافشاری مردم، بنده پذیرفتم در خدمت شما باشم؛ از لطف و صمیمیت و بنده نوازی مردم رفسنجان تشکر می‌کنم.

دیگر خبرها

  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست انداز
  • اطلاعیه جدید درباره دلایل ردصلاحیت روحانی
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی درباره دلایل رد صلاحیتش
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست‌انداز
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟