Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@23:07:31 GMT

برای درمان حساسیت چه کار‌هایی لازم است انجام دهم؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۹۸۳۰۳

برای درمان حساسیت چه کار‌هایی لازم است انجام دهم؟

  چند سال است که دچار حساسیت فصلی هستم و خیلی عطسه می‌کنم و آبریزش شدید و گوش درد و تورم و خارش چشم دارم. لطفا بفرمایید برای درمان حساسیتم چه کار‌هایی لازم است انجام دهم؟

اصول بیماری‌های آلرژیک باید رعایت شود:
درمان آلرژی مستلزم پرهیز از محرک‌های محیطی و استفاده مناسب از درمان دارویی است.
۱) بیماران دچار آلرژی شدید به گرده باید در زمان‌هایی که شمار گرده‌ها بالاست، از بیرون رفتن خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۲) ماسک بزنید.
۳) گرمی جات قطع بشود. مصرف مواد گرم و‌تر به حداقل برسد.
۴) شستشوی بینی با نرمال سالین رقیق شده با آب جوشیده ولرم به نسبت یک سوم تا هم میزان نمک کاهش یابد هم سرم ولرم شود.
۵) سوپ سرماخوردگی سه وعده. تا سه روز.
۶) غرغره دم کرده تخم گشنیز؛ و مصرف کدو حلوایی پخته
۷) تقویت مغز و بدن با مصرف حریره بادام یا ۱۰ عدد بادام پوست کنده آسیاب شده قبل غذا
۸) چکاندن روغن بنفشه در بینی هم موثر می‌باشد.
۹) از مصرف خوراکی مواد آلرژی زا انگور و خربزه و ماست و. اجتناب کنید.
۱۰) در کل در زمان ابتلا به آبریزش و ... مصرف ماءالشعیر و آب انار. آب آلو. کاهو اسفناج کمک کننده است. ترک غذا‌های گرم توصیه می‌شود.
۱۱) شب‌ها قبل خواب پایتان را در یک قابلمه آب گرم قرار دهید. تا مچ پا در آب باشد تا یک ربع. بعد با پتو بپیچانید و بعد بخوابید.
۱۲) برای کاهش آبریزش اسپری بینی بکلومتازون هر ۱۲ ساعت دو پاف در هر سوراخ بینی زده شود.
۱۳) مصرف نصف قرص لوراتادین نیز در کاهش علائم کمک کننده است.
۱۴) اگر مبتلا به حساسیت فصلی هستید، از خشک کردن لباس‌ها و سایر پارچه‌ها در محیط باز جدا خودداری کنید، چرا که ممکن است گرده‌ها و عوامل حساسیت زا روی آن‌ها بنشینند.

حدود ٦ ماه است که آبریزش بینی دارم، اول فکر کردم حساسیت فصلی هست، مرتب قرص آنتی هیستامین و لوراتادین میخوردم و بهتر میشدم، ولی الآن یک ماهه دیگه این قرص‌ها اصلا تاثیری روی من نداره و خیلی اذیت میشم، در حال حاضرهم آبریزش فوق العاده شدید دارم و بینی و گوشم گرفته، لطفا منو راهنمایی کنید.

افراد مبتلا به آلرژی بینی برای کنترل بیماری خود باید از دارو‌های استنشاقی داخل بینی و آنتی‌هیستامین‌ها استفاده کنند. استفاده از کورتیزون استنشاقی (بکلومتازون) نیز می‌تواند التهاب مجاری بینی را کاهش دهد و درمان موثری باشد. بهتر است برای جلوگیری از حساسیت، داخل بینی را با سرم نمکی (نرمال سالین) شستشو دهیم و یا با اندکی وازلین داخل بینی را چرب کنیم. اسپری‌ها یا قطره‌های بینی ضد آلرژی مانع اثر عامل آلرژی‌زا می‌شوند، همچنین در موارد مقاوم از اسپری‌های بینی کرومولین سدیم استفاده می‌شود که با جلوگیری از آزاد شدن هیستامین در بدن از بروز علایم آلرژی ممانعت می‌کند.
البته میتوان از روش حساسیت زدائی یا Allergy shot هم استفاده کرد و این همان کاری است که در کلینیک‌های آلرژی انجام میشود؛ به این معنی که در این روش مقادیر کمی از ماده آلرژن را به طور هفتگی به بدن تزریق می‌کنند. کم‌کم سیستم ایمنی بدن فرد با این ماده خاص سازش پیدا می‌کند و به طور تدریجی پاسخ دفاعی نسبت به آن متوقف می‌شود.
اگر مبتلا به حساسیت فصلی هستید، از خشک کردن لباس‌ها و سایر پارچه‌ها در محیط باز جدا خودداری کنید، چرا که ممکن است گرده‌ها و عوامل حساسیت زا روی آن‌ها بنشینند.


علائم حساسیت فصلی چیست؟
رایج‌ترین علائم حساسیت فصلی عبارتند از::
• گرفتگی بینی
• سرفه
• عطسه
• خس خس کردن
• آبریزش بینی
• خارش گلو
• خارش پوست
• خارش چشم‌ها و آبریزش چشم
• کهیر
• خستگی مفرط
• درد مفاصل، کمردرد و گردن درد
عوامل دیگری نیز بر روی شدت علائم حساست فصلی تاثیر می‌گذارند. بعد از بارش باران معمولا تعداد گرده‌ها افزایش پیدا می‌کند. تعداد گرده‌ها اغلب در روز‌های گرم که با وزش باد همراه است، بیشتر است. در روز‌هایی که وزش باد نیست، عوامل حساسیت زا معمولا در هوا پخش نمی‌شوند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آلرژی حساسیت حساسیت فصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۹۸۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید

به گزارش خبرآنلاین، سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۵۳ نفر در بازه زمانی ۸ فروردین تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور خبر داد و اعلام کرد ۱۴ نفر از این مسمومان همچنان بستری و تحت نظر هستند.

طبق اعلام این سازمان استان‌های فارس با ۱۶، لرستان با ۱۲ و کرمانشاه با ۱۰ نفر، بیشترین مسمونان با قارچ وحشی را در کشور داشته‌اند. هیچ یک از مسمومان، جان خود را از دست نداده است.

این سازمان با اشاره به حجم بالای بارش در فصل بهار در اکثر نقاط کشور و افزایش رویش انواع قارچ‌ها در طبیعت، اعلام کرد: برخی گروه‌های طبیعت گرد نسبت به مصرف این قارچ‌ها اقدام می‌کنند که می تواند موجب بیماری آنها شود. با توجه به گرایش جوانان و مردم به طبیعت گردی، لازم است هشدارهای لازم نسبت به پرهیز از مصرف قارچ‌ها در طبیعت داده و رسانه ها نیز در این زمینه اطلاع نقش آفرینی کنند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903103

دیگر خبرها

  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟